17 ebédtipp, ha akad otthon egy tonhalkonzerved
Ha van egy tonhalkonzerved otthon a spájzban, meg is vagy két főre: lehet belőle tészta, saláta, pizza, calzone, tortilla, gnocchi, gombóc, sós csiga, de akár kimchi is!
NosaltyHa van egy tonhalkonzerved otthon a spájzban, meg is vagy két főre: lehet belőle tészta, saláta, pizza, calzone, tortilla, gnocchi, gombóc, sós csiga, de akár kimchi is!
NosaltyA lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.
NosaltyHa szeretitek a halat, tuti rendszeresen fogyasztjátok is. Most izgalmas, krémesen szaftos tejszínes variációkat mutatunk, van itt lazac, pangasius, vajhal, fogas vagy tőkehal is, lehet csemegézni!
NosaltyVera egy évig győzködte férjét, mire belevágott az életmódváltásba.
Nosalty2025 januárjától a PENNY közel 100 termék árát csökkentette: van, ami akár 40 százalékkal lett olcsóbb, ez pedig átlagosan 8 százalékos, azaz infláció feletti árcsökkenést jelenthet.
NosaltyA palacsinta örök kedvenc, és bár minden háznál megvan a bevált recept, nem árthat néha kicsit leporolni, és felfrissíteni. Mi most egy olyan alapanyagcserét mutatunk nektek, amihez semmilyen extravagáns hozzávaló nem kell, mégis mérföldekkel finomabb és állagra is kellemesebb, lágyabb végeredményt kaptok.
NosaltyTömjünk meg ma minden gyomrot: készüljön ebédre krumpligombócleves, rakott cukkini és bundás alma.
A kevésbé napsütéses, illetve a járványokkal, influenzákkal, náthákkal tarkított hónapokban sokan nyúlunk D-vitaminért. De nem mindegy, azonban hogy szedjük.
Ne mondja senki, hogy nem süthetjük ki olajban az almát! Mártsuk a gyümölcsszeleteket lágy palacsintatésztába és már csobbanhatnak is a zsiradékban. Miután aranybarnára sültek, már ...
Nagyon egyszerű, irtó hamar készen van, azonnal fogyasztható, és nem mellesleg nagyon szép és fincsiii:)
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!