tavaszi ételek

9 laktató leves, amit tavasszal nagyon szeretünk kanalazni

Ahogy egyre könnyedebb az idő, az asztalra is könnyedebb fogások kerülnek. Például levesek. Persze ez nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötnünk a jóllakás terén, hiszen a levesvilágban is akad megannyi olyan fogás, ami egyszerre eltelít, mégsem terhel le. Ezeket szedtük most össze egy listába.

Nosalty

Az 5 friss tavaszi íz, amit ne hagyj ki a...

A tavasz, mint évszak nemcsak a természetben hoz kirobbanó energiákat, hanem a konyhánkban, az ételeinkben és a felhasznált alapanyagainkban is. Most a legfrissebb tavaszi ízeket fogjuk sorra venni, amelyek kifejezetten nagyot dobbantanak majd a húsvéti süteményekben.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...