tatár csilla

„A kovász maga egy csoda" – interjú Tatár Csilla, műsorvezetővel...

A képernyőről ismert személyiségeket a közönség hajlamos szűk keretek közé zárni, ahogy például én sem gondoltam volna, hogy Tatár Csilla olyan szenvedéllyel fog beszélni egy szelet olívaolajos kovászos kenyérről és a mellé tálalt zöldségekről, hogy azonnal megkívánom én magam is. Kenyér mellett szó esett még húsvéti hagyományokról, reggeli rohanásról, és arról, hogy enni jó.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...