tárolás

5 alapanyag, ami tovább eláll, mint gondolnád

A szavatosság nagy rákfenéje a konyhai munkának: minden élelmiszerre kínosan oda kell figyelnünk, nehogy megromoljon, és a kukában landoljon még a felhasználás előtt. Persze nem minden alapanyag miatt kell folytonosan aggódnunk: vegyünk sorra most pár olyat, ami meglepően sokáig eláll.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!