tárkony

6 titkos hozzávaló, ami új szintre emeli a kedvenc ételeinket

Biztos mindenki törte már a fejét azon, vajon mitől lesz sokkal finomabb egy-egy jól ismert étel, ha egy bizonyos helyen vagy személy által elkészítve esszük. Ha ismerünk olyat, akinek messze földön híres a rakott krumplija, húslevese vagy pörköltje, rakott tésztája, a legtöbbször kiderül, hogy van valamilyen csavar, különleges hozzávaló vagy elkészítési mód a receptben.

Szekeres Dóra

Tárkonyos raguleves, a kedvenc, ahogy még nem készítetted

A tárkonyos raguleves az őszi-téli szezon kivételezettje, az elkényeztetett gyermek a levesek között, akit mindenki egy picit jobban szeret, mint kortársait. Hogy miért? Mert ez a különleges zöldfűszer eszméletlen jól illik a zöldséges-húsos tartalmas egyveleghez, maga a leves pedig főételként is megállja helyét. Na és várjunk csak, lehet, hogy még hús sem kell hozzá?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek