7 dolog, amit ki kellene dobnod a fürdődből
Ha szeretnél egy tiszta és rendezett fürdőszobában készülődni, akkor mutatjuk, mitől szabadulj meg.
NosaltyHa szeretnél egy tiszta és rendezett fürdőszobában készülődni, akkor mutatjuk, mitől szabadulj meg.
NosaltyNyolc éves kihagyás után újraalakul és visszatér Magyarországra a Gault&Millau étteremkalauz. Harmath Csaba gasztronómiai szakértő vezetésével megindul az éttermek tesztelése, amelynek 2025-re egy bemutató kiadvány lesz majd a végeredménye.
NosaltyŐsszel amúgy is sűrűbben nyúlunk az illusztris lilakáposztáért, bár a legtöbbször köretet készítünk belőle ünnepi húsokhoz, egyéb főételekhez. Az alábbi receptekkel főszerepben tetszeleghet, adjunk neki egy esélyt!
NosaltyA mai menü elég tartalmas fogásokból áll, így akár azt is el tudjuk képzelni, hogy a süteményt csak uzsonnára fagyasztod majd el.
NosaltyZöldségek több formában is kerülnek ma az ebédlőasztalra: először a minestronét pakoljuk tele velük, majd a főételként szolgáló fasírtba is teszünk belőlük bőven. Az édes zárásról pedig egy áfonyás sportszelet gondoskodik.
Nem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
Ugyan szép őszünk van, de a hideg csak be-bekúszik a napjainkba. Védekezhetünk ellene sállal-sapkával, meleg teával, vagy talán a módszerek leghatásosabbikával: ízletes és melengető komfortételekkel.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...