4 párperces konyhatakarítási tipp, amivel időt spórolsz
Folyton időhiánnyal küzdesz? Akkor mindenképpen próbáld ki az alábbi 4 bevált takarítási tippünket, amelyek segítségével, akár 5 perc alatt végezhetsz a konyhatakarítással.
NosaltyFolyton időhiánnyal küzdesz? Akkor mindenképpen próbáld ki az alábbi 4 bevált takarítási tippünket, amelyek segítségével, akár 5 perc alatt végezhetsz a konyhatakarítással.
NosaltyTe kellő körültekintéssel takarítasz? Tedd a szívedre a kezed: a következő helyek sem kerülik el a figyelmed?!
NosaltyJulia Child nemcsak fantasztikus főzési tippeket adott a világnak, hanem megtanította tisztán és rendben tartani a konyhát.
NosaltyBár a tavaszi nagytakarításon már sokan túl vagyunk, érdemes lehet körbenézni otthonunkban, biztosan minden sarokban alaposan kiporszívóztunk-e. Van ugyanis néhány olyan hely, melyet akarva-akaratlanul hajlamosak vagyunk kihagyni.
Masszi- Rigó CsillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...