Takács Kriszti

„A konyha az egyik legőszintébb hely, amit ismerek" – a...

Új közös kalandba kezdünk: indul a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys felhasználóval, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, recepteket alkot és kreativitásával színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Első interjúalanyunk Takács Kriszti, akinek izgalmas ételkölteményeire már talán ti is felfigyeltetek. Szia Kriszti!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...