Mit főzzek ma? Sütőtökkrémleves, mézes-mustáros sertésszűz és almarózsa a menü
A mai menüvel teljesen őszi hangulatba kerülhetsz, hiszen a sütőtökön át az almán keresztül a mézig minden szerepel az alapanyaglistán.
NosaltyA mai menüvel teljesen őszi hangulatba kerülhetsz, hiszen a sütőtökön át az almán keresztül a mézig minden szerepel az alapanyaglistán.
NosaltyEgyre közelebb a karácsony, így igyekszünk olyan ételeket válogatni nektek, amelyekkel hangulatba kerültök. A mai napon igazi ünnepi menü készül a konyhában.
NosaltyKedden sem hagyunk éhesen titeket! Zöldbablevessel indítunk, majd egy gazdag, de igazán nyárias lecsós szűzpecsenyével folytatjuk a napi menüt, hogy eljussunk egy laza ribizlis sütiig a végén.
NosaltyAdjuk meg a módját a vasárnapnak, néhány igazán tápláló, magyaros étellel. A lencselevesben kolbász úszik, a szűzpecsenye lecsós burgonyán gőzölög, a diós nudli pedig lekvár alatt várja, hogy mind megegyük.
NosaltyVirító zöld tavaszias krémleves, baconnel spékelt batátatócsni és egy tiramisus chiapuding a jussod ma.
NosaltyItt az idő, hogy megkezdjük a tavaszi kertészkedést, és előkerüljenek a vetőmagvak! A fűszernövények között is bőven akad olyan, amit a tavaszi szezonban kell elvetni, hogy pár hónap múlva már szedhessük a friss fűszert. Te mennyire ismered jól ezeket a növényeket?
NosaltyA kókuszolaj sokak kedvence a konyhában. Igen ám, de ha hideg hozzávalókkal keverjük, az kellemetlen meglepetésekhez vezethet, így jobb felkészülten belevágni a vele történő sütés-főzésbe.
Szabó AnnaNyílt levélben fogalmazta meg aggályait a népszerű termékkritikus a boltokba épphogy csak visszatért Traubisodával kapcsolatban: szerinte romlott az üdítő minősége.
Mind feledkeztünk már meg kamrafiókban hagyott fokhagymáról, ami a legtöbb esetben (ha épp nem penészedik be teljesen) ilyenkor sem hagyja el magát, hanem csírázni kezd. Lássuk, mi ezzel a teendő!
Apró tökre vagy csilipaprikára emlékeztető, C-vitaminban dús pirosas-barnás gyümölcsök, melyek Brazíliában, de akár nálunk is megteremnek. Íme a brazil cseresznye, alias pitanga, amit alig ismerünk.
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!