3 étel + 1 ital, amit kerülj el, hogy ne...
Összegyűjtöttük, mely ételek fogyasztása tehet vonzóbb táplálékká a szúnyogok számára, és melyek segítenek abban, hogy messzire elkerüljenek a vérszívók!
Szász NóriÖsszegyűjtöttük, mely ételek fogyasztása tehet vonzóbb táplálékká a szúnyogok számára, és melyek segítenek abban, hogy messzire elkerüljenek a vérszívók!
Szász NóriNincs is rosszabb, mint amikor milliónyi szúnyogcsípést vakargatunk egész nap a testünk különböző pontjain. Mutatunk pár szuper trükköt, amivel elkerülheted, hogy a kis vérszívók megkóstoljanak.
NosaltyBiztos te is ismersz olyan embereket, akiket egyáltalán nem csípnek a szúnyogok, és olyanokat, akik, bármit is tesznek, akkor is tele lesznek az este végére 100 csípéssel. Erre pedig van magyarázat.
Liptai LillaFigyelem, figyelem, elérkezett az almás pite szezonja! A legzamatosabb gyümölcsökből készüljön puha tésztájú, fűszeres-szaftos töltelékű sütemény, ahogy azt anno a nagyi is csinálta.
NosaltyA babfőzeléket sokan nem szeretik, pedig igazán isteni tud lenni, ha jó recept alapján készíti az ember, és kiváló alapanyagokat használ.
NosaltyA mai napunkat gyönyörű ételekkel tarkítjuk: narancsos színű édesburgonya-krémleves az első, tormás-mustáros lazac a második, és ausztrál (!) kókuszkocka a harmadik fogásunk.
NosaltyAz EU ismét támadást indított a magyar kiskereskedelmi különadó ellen – olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében, ezzel a kormány korábbi konfliktusa a Sparral élesedni látszik.
Az egyik legfontosabb ásványi anyag, mégsem kap kellő figyelmet, pedig a csontok, fogak és izmok egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen. Mivel a kalciumot testünk képtelen saját maga előállítani, így külső forrásból kell pótolnunk. A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke nem csupán arra hívja fel a figyelmet, hogy az ásványi anyag hiánya komoly egészségügyi problémákhoz vezethet, de arra is, hogy milyen természetes módokon biztosíthatjuk szervezetünk kalciumbevitelét.
A nagyid biztosan gyakran használta, amikor sütit sütött a konyhában.