60 éve nyitva tartó bolt zárt be Budapesten
Bezárt a józsefvárosi Liss szódáspalackbolt, mely a Baross utca és a József körút sarkán működött több évtizeden át.
NosaltyBezárt a józsefvárosi Liss szódáspalackbolt, mely a Baross utca és a József körút sarkán működött több évtizeden át.
NosaltyZöld, fokhagymaillatú, zsenge, és csak pár hónapig terem az erdőkben, kora tavasszal. Mi az? Medvehagyma! A hétvégén főzzünk és süssünk vele!
NosaltyBablevest főznél, de elfelejtetted beáztatni a hozzá szükséges hüvelyest? Ugyan nem ideális a helyzet, azért nem kell rögtön kétségbe esni: az alábbi tippek segíthetnek.
Lakos BenedekA levesünkbe tej nem kerül, a főételünkbe hús, a sütinkbe pedig liszt, de nagyon finom lesz minden, higgyetek nekünk!
NosaltyA levesünkbe tej nem kerül, a főételünkbe hús, a sütinkbe pedig liszt, de nagyon finom lesz minden, higgyetek nekünk!
Nem, nem a sütési metódussal van feltétlen a gond, hanem már a húselőkészítéssel. Felejtsd el a nyers csirkemell apró csíkokra vágását, ha félsz, hogy kiszárad a hús, hagyd nagyobb darabban!
A Lidl eléggé egyértelművé teszi, melyek az érintett, aktuálisan olcsóbban elérhető, árréssapkás termékek.
Túróval töltött palacsinták, vaníliás öntettel meglocsolva, és sütőben jól összesütve.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!