Hihetetlen, mennyit költöttek idén a Szigeten fesztiválozók
Augusztus 15-én ért véget a 2023-as Sziget Fesztivál, így most már az is kiderült, mennyit költöttek idén a fesztiválozók ételre és italra. Meglepő eredmény született...
NosaltyAugusztus 15-én ért véget a 2023-as Sziget Fesztivál, így most már az is kiderült, mennyit költöttek idén a fesztiválozók ételre és italra. Meglepő eredmény született...
NosaltyElkerekedett a szemünk, amikor kiderült, mekkora különbség van egy belvárosi Aldi és a Sziget Fesztiválon található áruház árai között.
NosaltyA legutóbbi Sziget Fesztiválhoz képest jelentősen megemelkedtek az élelmiszer- és italárak, de nézzük, hogy pontosan mennyi az annyi.
NosaltyKiderült, mennyibe kerülnek majd az ételek az idei szigeten!
NosaltyMálta, mint örök kedvenc nyári úti cél megannyi csodás lehetőséggel várja az odaérkezőket. De mi történik akkor, ha a napfényes évszaknak vége, és beköszönt az ősz? Nos, természetesen az élet nem áll meg, sőt, kifejezetten ilyenkor lehetünk szemtanúi (és kóstolói) annak a fantasztikus máltai tradíciónak, amelynek középpontjában egy tengeri hal áll.
HirdetésA másnaposság a Sziget fesztivál egyik velejárója, főleg, ha az ember napokra beköltözik. Vajon mit érdemes ilyenkor enni, hogy ne múljunk ki rögtön az első átmulatott éjszaka után? Ennek jártunk utána legújabb videónkban a helyszínen.
NosaltyKét év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?
NosaltyKét év kihagyás után szerdán újra tárt kapukkal várja a fesztiválozókat a SZIGET. Idén mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a vendégeknek, ha kiadós lakomát akarnak tartani, mutatjuk, mennyiért érezheti jól magát az ember, ha már kezében van a napi- vagy a hetijegye.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...