szépirodalom

Attenborough almája és egy nagyon lassan megevett vajas kenyér –...

Mit tesz egy gasztroújságíró, ha megromlik a kapcsolata az étkezéssel? A helyes válasszal nem rendelkezem, csak annyit tudok elmesélni, hogy én mit tettem a probléma orvoslásáért: a Balatonra utaztam, olvastam, megettem egy vajas kenyeret nagyon lassan, és atomokra szeleteltem egy almát. Hogy miért? A (kissé irodalmira sikeredett) cikkből kiderül.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...