Hihetetlen következménnyel járhat az energiaital-fogyasztás
Egy kínai kutatócsoport azt állítja, hogy a cukros üdítők és az energiaitalok hozzájárulhatnak a kopaszodáshoz.
NosaltyEgy kínai kutatócsoport azt állítja, hogy a cukros üdítők és az energiaitalok hozzájárulhatnak a kopaszodáshoz.
NosaltyÉrdemes megőrizni vesénk egészségét, hiszen rengeteg folyamatban vesz részt, hogy szervezetünk megfelelően működjön. A legjobb, ha erről az italról is lemondunk egészségünk érdekében.
NosaltyEgész évben fontos a megfelelő hidratáltság, de nyáron még inkább figyelmet kell fordítani rá. Az alábbi 6 étel és ital észrevétlenül dehidratál, ezért érdemes tudatosan fogyasztani őket.
Szász NóriA klasszikus kóla helyett sokan váltanak a diétás, cukormentes verzióra, talán azt remélve, hogy az egy fokkal egészségesebb választás lesz majd. Sajnos nem így van, nézzük, milyen károkat tesz az ital rögtön a fogyasztás után.
NosaltyPersze-persze, finom a bodzaszörp, de izgalom terén néha hagy maga után kívánnivalót. Ezért az illatos virágokból most egy másik italt készítettem: pezsgőt.
Lakos BenedekA légiutas-kísérők nagyon nem szeretik, ha valaki diétás kólát kér a repülőn, az ital ugyanis még az átlagos szénsavas üdítőknél is jobban habzik. A leleményes stewardoknak és stewardess-eknek viszont van egy remek trükkjük, amit szárazföldön is érdemes kipróbálni.
NosaltyKözel 16 év után belenyúlnak a Coke Zero receptjébe.
NosaltyA cukros üdítőknek rengeteg rossz hatása ismert, azonban lehetséges, hogy kevesen tudják, hogy az agyunkra is hatással van, ha sok ilyen italt fogyasztunk.
Stuth-Nagy NikiA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...