Ezt minden héten meg kéne tenned a hűtőddel
Ha te is szeretnéd csökkenteni az ételpazarlást, most eláruljuk, milyen trükkel küszöbölheted ezt ki.
NosaltyHa te is szeretnéd csökkenteni az ételpazarlást, most eláruljuk, milyen trükkel küszöbölheted ezt ki.
NosaltyBizony, vannak olyan ételek, melyeknek nem árt a penész, és ha leszedjük róla, akkor bátran megehetjük.
NosaltyZabpehely, pirítós avokádóval, granola vagy egy gazdag szendvics – ha reggeliről van szó, a lehetőségeink szinte végtelenek. A sokféle opció mellett azonban mégis érdemes inkább a tojás mellett maradni – most néhány szakértő azt is elárulta, miért.
NosaltyKönnyedén előfordulhat, hogy a jövő év elején rengeteg étterem fogja bezárni a kapuit a tízszeres energiaár-emelkedés miatt.
NosaltyÉrdemes nagy figyelmet fordítani arra, milyen pozícióban alszunk éjszaka, ugyanis rengeteg mindenre hatással van.
NosaltyA Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakemberei segítenek abban, hogyan étkezzünk menopauza alatt.
NosaltyKenyér és vaj – ennyi elég is a boldogsághoz. Na de hogy kell megkenni a kenyeret, ha az ember nem otthon, hanem egy zsúfolt étteremben van? A szakértő elárulja.
Szász NóriNémeth Sándor, a BioTechUSA táplálék-kiegészítő specialistája és oktatási referense segít válaszolni a kérdésre: kell vitamint szedni a téli időszak alatt?
NosaltyHa nem tartod be ezt az egy szabályt, sokkal tovább tarthat a takarítás.
NosaltyNézzük, hogy a külföldieknek melyek a kedvenc magyar ételeik!
NosaltySok-sok prémium terméket, húsvéti alapanyagot kínál olcsóbban a SPAR: 2025. március 26-től április 22-ig akár 10-40 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatunk náluk.
NosaltyA mai menü csodás ételekből áll össze, melyek maradékát vacsorára is szívesen fogyasztjuk majd.
NosaltyKözeleg a tavasz, majd eljön a nyár is, szóval a télre behurcolt kinti növények lassan újra kikerülhetnek. Ezúttal a nagy kedvenc, a muskátli kerül górcső alá: következzen pár tipp, ami abban segít, hogy a telet követően sok-sok virágot hozzon.
A Sparban vásárolva meglepődhetünk a termékek árait vizsgálva. Pozitív értelemben.
A leves medvehagymás, a főétel cukkinis-zöldspárgás, így nem lehet panasz a tavaszi alapanyagokra és ízekre. Jó, a desszertünk "csak" csokis, de nagyon-nagyon szaftos.
Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...
A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...
Jó, hát tudom, hogy van már pár aranygaluska receptünk, de ilyen még nincs! :) Nem a tésztában van a pláne, gyanítom, a nagymamámat is Horváth Ilona tanította aranygaluskát készíteni, ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!