14 szafttal átitatott húsétel, amihez dupla szalvéta kell
Gombás, narancsos, sajtos, olaszos, babos, paradicsomos, tejszínes? Van itt minden, a hús + szaft kombója után pedig minden egyes ujjad megnyalod. Szaftos húsok, ide!
NosaltyGombás, narancsos, sajtos, olaszos, babos, paradicsomos, tejszínes? Van itt minden, a hús + szaft kombója után pedig minden egyes ujjad megnyalod. Szaftos húsok, ide!
NosaltyTöbb módszer, technika és alapanyag is akad, ami szaftossá tud tenni egy húsételt, ezek közül mégis talán a tejföl áll a legközelebb a magyarok szívéhez. Rengeteg kedvencünk hozzávalói közt megtaláljuk, így nehéz lehet csak egy receptet választani.
NosaltyEgy szaftos pörköltnek nehéz ellenállni, különösen, ha nokedlivel tálaljuk. Az már szinte másodlagos kérdés, hogy gombából, bárányból vagy csirkéből készül.
NosaltyA kis húsgombócokat mindenki nagyon szereti, különösen a gyerekek vannak érte oda, kedvezzünk most nekik (is).
NosaltyNe hagyjuk cserben ezeket a szaftos húsokat: szedjük őket a tányérunkra emberes adag körettel és salátával, majd falatozzunk belőlük kedvünkre, amíg jól nem lakunk.
NosaltyA gazdag szaftok képesek mindenkit levenni a lábáról, nem csoda hát, ha ennyire odavagyunk ezekért az ételekért. A fűszeresek, a csípősek, a paradicsomosak, és az összes többi jöhet mind, szépen, sorban.
NosaltyA tokányos ételekben az a legjobb, hogy a köretet is körbeölelik szaftjukkal, így szinte képtelenség nekik ellenállni.
NosaltyA tejszín nemcsak remek szaftot biztosít, de a hús is puhább és omlósabb lesz tőle. Ráadásul a szósz még a köretet is nagyon fel tudja dobni.
NosaltyMikor jó egy sertéshúsos étel? Először is akkor, ha nagyon-nagyon sok szaftja van. Persze a harsány, szezonális ízek és a bátor fűszerezés sem elhanyagolható, csakúgy, mint a megfelelő körítés. Nos, a lenti receptek ezeket mind tudják.
NosaltyNincs is jobb annál, amikor egy ételnek sok szaftja van. Mindegy, hogy tészta, ragu, rakott zöldség vagy húsos egytál, a tunkolnivaló, kenyérrel vagy körettel felitatható zaft bizony mindent visz.
NosaltyVan-e jobb, mint egy nagyon szaftos, sokmártásos, gazdag ízvilágú húsétel a hétköznapokon? Készíts óriás adagot, hogy holnapra is maradjon!
NosaltyA sült csirke nem marad el ma, csak közel-keleti álcát ölt, sőt, a leves és a desszert is szuperül beleillik a pikáns, keleties hármasfogatba.
NosaltyHamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!
NosaltyHamarosan életbe lép az árréstop, mely minden olyan kereskedelmi egységre vonatkozik, amelynek éves bevétele meghaladja a nettó egymilliárd forintot. Ezután a boltokban barátságosabb árakat tapasztalhatnak a vásárlók (legalábbis nem egyre növekvő árakat), de az új rendelkezésnek lehetnek negatív következményei.
NosaltyHa szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Nem ragad, nem szakad, ez a mi palacsinta alapreceptünk!
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!