8 sült tészta az unalmas hétköznapok ellen
Főzzünk egy adag tésztát, majd süssük meg, hogy a finom még finomabb legyen! Paradicsomos, lencsés, thai, kínai, zöldséges, tonhalas és sajtos is van itt, de persze a lasagne sem maradt le.
NosaltyFőzzünk egy adag tésztát, majd süssük meg, hogy a finom még finomabb legyen! Paradicsomos, lencsés, thai, kínai, zöldséges, tonhalas és sajtos is van itt, de persze a lasagne sem maradt le.
NosaltyVannak bizonyos edények a konyhánkban, amelyek bizony csak egy célt szolgálnak. A kuglófforma is ilyen, pedig a süteményen túl annyi minden más is készülhetne még benne. Lássuk, micsoda!
Lakos BenedekA tészták egyszerűen megfőzve, majd szószba forgatva is isteniek, de kétszeresen istenivé válnak, amikor fogjuk őket szószóstul, sajtostul, mindenestül, és belökjük a sütőbe. Na, akkor történik az igazi varázslat!
NosaltyA tészta gyors, sokszínű és olcsó étel, bár amennyit eszünk belőle, még így is csoda, hogy nem ununk bele gyorsan. Ha pedig ez mégis bekövetkezne, ne csüggedjünk, itt jön a tökéletes módszer, amivel teljesen új személyiséget adhatunk a tésztának.
Lakos BenedekA tésztafőzés önmagában sem túl macerás, de amikor a dolgok nagy része a sütőben történik, a szakács még boldogabb lesz. Egy felül ropogós, belül szaftos, sajtosan nyúlós tésztaétel nemcsak egyszerű, hanem ellenállhatatlanul dekadens is. De vajon melyiket válasszuk?
NosaltyA gofrisütő egyike azoknak a fantasztikus konyhai gépeknek, amelyek jóval többet tudnak, mint amennyit szerény külsejük mutat. A nevét adó desszerten kívül rengeteg más finomságot is készíthetünk benne, lássuk, mik ezek!
Lakos BenedekA házi gnocchi készítése nem éppen hétköznapi elfoglaltság, sokan a bolti verziót vesszük, és ezzel nincs is semmi baj. A probléma inkább ott kezdődik, hogyan választjuk meg az elkészítés módját. Meglepő: nem a főzés a legjobb módszer.
Lakos BenedekBár a százszorszép látványa igen kellemes, ennek ellenére nem biztos, hogy jó jel, ha tucatjával jelenik meg a kertben.
NosaltyMa krémlevessel kedveskedünk, hátha maradt még sárgarépa, amit nem rágott el a nyuszi húsvétkor, és egy könnyed citrusos tésztasalátát kínálunk főételnek, garnélával. A desszertnek is hagyjunk időt és helyet, mert narancsos palacsintára szavaztunk.
NosaltyHatalmas érvágás ennek az országnak, hiszen évente több millió tonna rizs fogy náluk.
NosaltyAz életkor csak egy szám. Ha a következő dolgokat meg tudod tenni, akkor pedig egészen biztos, hogy még hosszú élet vár rád – legalábbis a szakértők kutatási eredményei alapján!
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Április 21-én, húsvéthétfőn hunyt el a katolikus egyház 266. pápája, Jorge Mario Bergoglio. Rá emlékezve összegyűjtöttük kedvenc ételeit, melyek között argentin és olasz fogások kaptak helyet. Mi így emlékezünk rá.
A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Egyszerűen elkészíthető, és mindemellett nagyszerű étel, nem fogyókúrás, de ez kell a magyar gyomornak, isteni volt, érdemes kipróbálnotok...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!