Mit főzzek ma? Sültrépa-krémleves, tejben főtt karajszelet és házi sós-vajas...
Ma (is) kiteszünk magunkért: különleges répakrémleves, nem akármilyen vajpuha zsályás karaj és házilag készült apró vajas-mézes-sós karamella vár rátok!
NosaltyMa (is) kiteszünk magunkért: különleges répakrémleves, nem akármilyen vajpuha zsályás karaj és házilag készült apró vajas-mézes-sós karamella vár rátok!
NosaltyA sült karaj igazán mennyei fogás lehet, melyet, ha jól készítjük el, az is szívesen fal majd, aki alapvetően a csirkét kedveli.
NosaltyHa éppen nincs ötleted, hogy mit főzz a héten ebédre, illetve nem is szeretnéd túlgondolni a menüt, akkor készíts egy laktató, vajpuha sült karajt.
NosaltyCsirkemell ide, csirkecomb oda, a sült karaj néha jobban csúszik, főleg, ha ilyen csodás receptekben vetjük be! Húsimádók, húskívánók, válogassatok!
NosaltyHa hús, akkor legyen szép nagy darab, nem? Mindegy, hogy csirke, marha, sertés vagy bármi más, ezeknél a fogásoknál bizony a méret a lényeg.
NosaltySertéskarajból rosszat sütni vagy főzni nem lehet, mutatunk 11 elképesztően finom, utánozhatatlanul jó receptet, melyet érdemes kipróbálnotok.
NosaltyKarajból nem lehet rossz ételt készíteni. Mutatunk néhány elképesztően finom receptet, amelyet érdemes lehet akár az ünnepi menübe is belecsempészni.
NosaltyAhogy közelednek az ünnepek, úgy készülünk mi is egyre jobban a finomabbnál finomabb ételek elkészítésére. Íme néhány elképesztően laktató fogás, amit akár a karácsonyi asztalra is tálalhatunk.
NosaltyA múlt héten már javában készültünk a Márton-napra, így terítékre került pár mennyei libás fogás, (többek közt) egy mennyei gombás tésztaétel, bundás kenyér és egy fantasztikus csirkecombos finomság kíséretében. Nézzük a kedvenc múlt heti cikkeiteket!
NosaltyNem aprózzuk el a mai menüt! Gyermekkori mumus, köménymagleves a rajtnál, ezúttal mesteri finoman, roppanós kenyérkockákkal elkészítve, amit egy gazdag, húsos rakott brokkoli követ. A főétel után a pihe-puha tepsis palacsintának is maradjon hely!
Nosalty2025-ben viszonylag későn érkezik a húsvét, hiszen április 18-án kezdődik: ekkorra talán már igazi tavaszi időjárásunk lesz, mely még több locsolót csalogat vendégségbe. Mindent egy helyre gyűjtöttünk nektek az idei böjti napokról, a húsvéti ünnepről és receptekről: mikor mit együnk, mit főzzünk és süssünk, illetve mikor vásároljunk?
NosaltyA monília komoly károkat okozhat a kajszi- és meggyfákon, de megfelelő időzítéssel és gondos permetezéssel hatékonyan megelőzhető. Most van itt az ideje a védekezésnek, hogy a nyár elején egészséges, bő termést szüretelhessünk!
NosaltyRengeteg pénzt spórolhatsz meg, ha bevásárolsz ebből a jó minőségű téliszalámiból.
Nemrég írtunk meg mi is, hogy a Dunántúl legendás csárdája bezár, és nem is kívánják semmilyen formában átadni az üzemeltetését másnak. Most viszont, úgy néz ki, mégis van remény arra, hogy újranyisson.
Újabb hét, ezért újabb kvízzel jelentkezünk! Most, hogy már nemcsak a naptár szerint írunk tavaszt, hanem az időjárás is egyre inkább tavaszias arcát mutatja, itt az ideje, hogy felsorakozzanak az évszak zöldségei!
Sokan félnek a legfinomabb sütemények alapjául szolgáló kelt tészta készítésétől, pedig csak bátran bele kell vágni, aztán jön minden magától! Én tizenévesen már elkezdtem, és ...
Valahol az internetem találtam rá a receptre. Mivel nagyon ízlésesen volt fotózva, fölkeltette az érdeklődésemet, és szeretek újdonságokat kipróbálni, ezért megsüttötem ... Pazar ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!