7 tökéletesen fűszerezett pulykasült, amitől azonnal elalélsz
Ha ma van egy kis extra időd, akkor kényeztesd a családot egy mennyei pulykasülttel! Lesz itt gesztenyemártásos, töltött, göngyölt és zöldségágyón pihenő variáció is!
NosaltyHa ma van egy kis extra időd, akkor kényeztesd a családot egy mennyei pulykasülttel! Lesz itt gesztenyemártásos, töltött, göngyölt és zöldségágyón pihenő variáció is!
NosaltyEz a csirkés recept egy igazán egyszerű és ízletes fogás évszakoktól függetlenül. A citrom és az olíva kombinációja igazán lédús, pikáns és frissítő egyveleget alkot – tegyük különlegessé a hétköznapokat ilyen és ehhez hasonló gyönyörű ételekkel.
NosaltySült hússzeletekkel jóllakni az egyik legszebb élmény az ebédek világában – ha választhatnánk, mi minden nap szaftos, villáról omlós karajokkal (vagy bármilyen más hússal) pakolnánk tele a tányérunkat ebédidőben.
NosaltyMinden jobb sajttal, erre kiváló példa az összes alábbi recept, amelyben sült húsok kapnak vastag és nyúlos, ellenállhatatlan sajtköpenyt. Készítsük őket ebédre, vacsorára, hétköznap, hétvégén, bármikor!
NosaltyNem mindenki szereti az ünnepi klasszikusokat: ha például mi (vagy a vendégeink közül valaki) nem rajong a sonkáért, készítsünk az alábbi sült húsokból egy adagot.
NosaltyEbben a listában nincs egy darab száraz, rágós hús sem: bizony, csak a szaftos, szájban mállós és ízes szeleteket vettük sorra. Olyannyira isteniek, hogy szinte mindegy is, mi kerül melléjük.
NosaltyHa a sonka nem a szíved csücske, de húsevő vagy, választhatsz mást is a tojássaláta és a hidegtálak mellé. Ezek a sültek hidegen is finomak, szóval korábban is elkészülhetnek!
NosaltyAz időjárás szeszélyes, de ettől függetlenül ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy tél van. Ez pedig a gazdag egytálételek, szaftos tészták és illatos sült húsok ideje, amikor a megnyugtató melegséget a nap helyett az ételeink adják.
NosaltyÓ, azok az omlós, szaftos csirkesültek: egy hétköznapon is milyen jólesnek, de akár ünnepre is készülhetnek, akkor is megállják a helyüket az asztalon.
NosaltySokaknak csak egy nemkívánatos ajándék a Mikulástól, másoknak a narancs kevésbé kedvelt rokona: sajnos így tekintünk a mandarinra, pedig ennél sokkal többre képes. A Napi Tipp keretében ismerjük meg jobban!
Lakos BenedekEgyben sült csirkét készítenénk, de nem merünk belefogni? Aggodalomra semmi ok, ez a cikk kifejezetten azért született, hogy minden titkot leleplezzen a tökéletesen szaftos húsú, ropogós bőrű csirkével kapcsolatban.
Hering AndrásHa hús, akkor legyen szép nagy darab, nem? Mindegy, hogy csirke, marha, sertés vagy bármi más, ezeknél a fogásoknál bizony a méret a lényeg.
NosaltyA birsalma egy őszi nagyágyú, és talán egy kicsit szomorú is, hogy csak a zselés gyümölcssajtot készítjük belőle előszeretettel. De pontosan mire használhatjuk még? Azonnal kiderül!
NosaltyAz ősz alapanyagaival főzünk, mert finomak, mert szeretjük őket, és mert a belőlük készülő falatok eltelítik a testet és a lelket a levélhullós borongásban.
NosaltyA kivi igazi ínyencség a téli hónapokban, hámozása azonban egy olyan pont, ami kicsit elveheti a kedvet a fogyasztásától, pláne ha már túlérett. Felesleges „gányolás" helyett inkább könnyítsd meg saját magad dolgát ezzel az egyszerű trükkel!
NosaltyKözeleg az új év, kanyarban az új divatirányzatok, és nemcsak a ruházkodásunkat tekintve, hanem a lakberendezés terén is. Lássuk, hogy festenek a szakértők szerint 2025-ben a legmenőbb konyhai étkezők!
NosaltyHa esetleg maradna a megvásárolt dióból, mindenképpen tárold megfelelően, mert ahhoz túl drága és finom, hogy pocsékba menjen!
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...