5 étel, amibe pakold bele a tavasz első friss spenótleveleit
Itt a tavasz, felejtsük el a mirelit spenóttömböket! Használjuk a szezon első, zsenge leveleit, és dobjunk fel velük szinte bármilyen ételt.
Lakos BenedekItt a tavasz, felejtsük el a mirelit spenóttömböket! Használjuk a szezon első, zsenge leveleit, és dobjunk fel velük szinte bármilyen ételt.
Lakos BenedekA spenót az egyik legsokoldalúbb szezonális alapanyagunk, melyre most az előételtől a főételig javaslunk nektek finomságokat.
NosaltyNagyjából ugyanaz a tészta adja ezeknek a finomságoknak az alapját, mégis megannyi különböző néven nevezzük őket. Nudli, gnocchi, dödölle vagy angyalbögyölő: mindegy, csak készüljön el valamelyik!
NosaltyMennyei étkek, forró fehérbab-leves, nagyon jó ropogású karfiol, természetesen rántva, és egy kis répás, könnyed muffin desszertnek.
NosaltySzeretnél a kisiskolásodnak valami különlegeset reggelire? Akkor készíts neki egy isteni amerikai palacsintát, melyből, ha marad, még a suliba is vihet.
NosaltyA hetet egészen elérhető árú, különféle káposztás levesekkel illetve főételekkel töltjük, és mindegyik napot egy isteni almás desszerttel zárjuk.
Menzás ízeket idéző, de mindenképpen minőségi, házias, komfortos leves és főétel vár titeket egy szuperaranyos brownie-val!
Ha te is nagy gondot fordítasz kerted szépségére és fáid egészségére, akkor olvass tovább, és tudd meg, melyik az a 3 mediterrán növény, mely nálunk is megél, de nem ajánlott őszi metszése.