s.pellegrino

Ez a 7 szakértő fogja eldönteni, hogy kik a legügyesebb...

Összeállt a S.Pellegrino Young Chef Academy 2022-23-as verseny nagydöntőjének zsűrije. A 30 év alatti, fitala szakácsok számára megrendezett, nívós gasztronómiai megmérettetés legjobbjait a „Hét Bölcs” elnevezésű testület 2023 őszén, Milánóban fogja értékelni. Oda pedig egy igen izgalmas és fordulatos út vezet majd.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...