spárgasütés

Így süsd és főzd a zöldspárgát, hogy pont jó legyen

Bár még nem nagyon tűnnek fel a boltok és piacok standjain, de napok kérdése, hogy megjelenjenek és aztán hál istennek legalább másfél-két hónapra velünk is maradjanak a zöldspárga ízes és rendkívül sokrétűen elkészíthető, gyönyörű sípjai. Bár az ára jó ideig még igencsak borsos lesz, mutatunk pár elkészítési módot, amivel kihozhatod a legtöbbet ebből a csodás zöldségből.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...