10 ízektől kicsattanó sós csiga, ami azonnal elcsábít
Ha egy finom reggelire vagy uzsonnára vágysz, akkor dobj össze egy isteni sós csigát, amiben többek között sonka, medvehagyma és sajt felel majd azért, hogy biztosan jóllakj.
NosaltyHa egy finom reggelire vagy uzsonnára vágysz, akkor dobj össze egy isteni sós csigát, amiben többek között sonka, medvehagyma és sajt felel majd azért, hogy biztosan jóllakj.
NosaltyHárom különböző sajttal, főzésmentesen is isteni és fűszeres paradicsomszósszal, valamint a lehető leglégiesebb tésztával érkezik a házi pizzás csiga. Az első harapás után elfelejtjük majd az ipari pékségek leveles, ragadós, félig nyers termékeit: ez a sütemény tényleg kitesz magáért, ráadásul nem is nehéz elkészíteni.
Lakos BenedekApró ropogtatnivalók a keksz, csiga, pogi vagy épp sajtos rúd kedvelőinek, amiből előre szólunk, tutira nem elég egy tepsivel sütnötök!
NosaltyA kelt tészták világának sós sarkában rejtőznek ezek a nagyon ízletes sütemények, és most előhoztuk az összeset. Van itt tekert tészta, csavart tészta, csomagolt tészta, hajtogatott tészta, minden, egyszóval minden. Válogatni ér.
NosaltyÉdesszájúaknak és a sós finomságok kedvelőinek is készültünk néhány mennyei péksüteménnyel, melyek másnap a suliba és a munkába is kitűnő uzsonnák lesznek.
NosaltyAzért az mégsem járja, hogy szegény locsolókat üres asztallal várjuk húsvétkor! Süssünk egy nagy adag (vagy inkább kettő) kelt tésztát, azzal mellényúlni nem lehet.
NosaltyLegyen akár hétköznap vagy hétvége, puha sós rágcsálnivalókat az év bármelyik napján tudunk enni. Íme 11 gyors és könnyű recept, ha neked is megjött a kedved egy kis pogácsázáshoz vagy némi sajtos csigához.
NosaltyMedvehagymás, nagyon sajtos, sonkás és húsvétot idéző...mindennel töltve, mi jó, reggelire vagy tízóraira. Ezekben a sósan tekeredő csigákban lehet bízni!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...