soma mamagésa

„Én például nagyon szeretem megérinteni a padlizsán felületét” – Soma...

Soma Mamagésát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, több évtizedes karrierje során számtalan tv-műsorban szerepelt, így több főzős vetélkedőben, amiket rendre meg is nyert. Honnan ered a főzés iránti szenvedélye, kell-e cukor a káposztás cvekedlibe, és honnan jött a Segítek egy családot kezdeményezésének ötlete – többek között ezekről mesélt nekünk.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...