15 sajttól túlcsorduló apróság nassolnivalónak
Ha a sajtos pogácsa és kiflicske a gyengéd, akkor most figyelj, válogattunk párat, hátha megújítod a recept-repertoárod!
NosaltyHa a sajtos pogácsa és kiflicske a gyengéd, akkor most figyelj, válogattunk párat, hátha megújítod a recept-repertoárod!
NosaltyVendégeket vársz, vagy szimplán ennél valami finom sós süteményt? Íme néhány kitűnő recept, aminek még kezdő szakácsok is könnyen nekivághatnak.
NosaltyEgy nagy tál sós aprósüteménnyel bárkit le lehet venni a lábáról. Igazából az nem is számít, hogy mi van a tányéron, a lényeg, hogy egy halom reszelt sajt borítsa. Nemde?
NosaltyUnod a bolti rágcsálnivalókat, és szívesen készítenél valamilyen finom sós süteményt? Jó helyen jársz, mutatunk néhány egyszerű, de nagyszerű finomságot!
NosaltySajttal minden finomabb: ez nem is kérdés, sokkal inkább kőkemény tény. Tegyük mindenre/mindenbe: húsételek, tészták és zöldségek is szívesen fogadják.
NosaltySajttal minden finomabb, ez tény, nem vitás. Mégpedig olyannyira, hogy az előételtől kezdve a levesen át a sós falatokig mindenre szórhatjuk, kenhetjük, halmozhatjuk az olvadós jóságot.
NosaltyLegyen akár hétköznap vagy hétvége, puha sós rágcsálnivalókat az év bármelyik napján tudunk enni. Íme 11 gyors és könnyű recept, ha neked is megjött a kedved egy kis pogácsázáshoz vagy némi sajtos csigához.
NosaltyEleged van már az édes süteményekből? Íme 9 eszméletlenül finom sós variáció, ami szinte azonnal elfogy.
NosaltyValamilyen finom, sós rágcsálnivalóra vágysz? Válassz egyet mennyei sajtos falatkáink közül!
NosaltyAz édes sütik már a sütőben vagy az asztalon pihennek, te viszont valami sós ropogtatnivalóval is megkínálnád a családot? Még nincs késő!
NosaltyElő a sajttal, ne sajnáld ezeknek a sós apróságoknak a tetejéről! Minden vendég odalesz, de ha csak magadnak vagy a családnak sütöd, akkor sem tuti, hogy nem érdemes élből két adaggal indítani.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...