8 szuper sajtos hús, amit falni fog a család
Pofonegyszerű ebéd vagy akár vacsora is lehet a sajtos hús. De ami a legjobb, hogy a kezdő séfek is bátran nekiállhatnak, és biztosan mindenkinek nagy kedvence lesz!
NosaltyPofonegyszerű ebéd vagy akár vacsora is lehet a sajtos hús. De ami a legjobb, hogy a kezdő séfek is bátran nekiállhatnak, és biztosan mindenkinek nagy kedvence lesz!
NosaltyNehéz két nagyobb népszerűségnek örvendő alapanyagot említeni, mint a csirke meg a tejföl. Lássuk, a kettőből mi hozható ki! 12 recept vár titeket, ki-ki csillagjegye szerint (is) választhat!
NosaltyA sajt és a tejföl a konyha két nagyágyúja, ezért érdemes őket minél több receptben összeereszteni. Akár egy egyszerű, szerény tésztát is istenivé tesznek, és még sok minden mást is. Jöjjenek a receptek!
NosaltyHa mindened a sajt, de fogytán vagy az ötletekből, bízd magad a héten a csillagokra!
NosaltyA sült húsokat sok mindennel még ízletesebbé tehetjük, ezek egyike pedig a sajt. Mégpedig végtelen mennyiségű sajt. Tehetjük csirkére, sertésre, reszelhetjük, olvaszthatjuk, piríthatjuk. Elronatni egyiket sem lehet.
NosaltyA sajt remekül passzol a húsételekhez is, ezt pedig be is tudjuk bizonyítani a lent található receptekkel!
NosaltySajttal minden finomabb: ez nem is kérdés, sokkal inkább kőkemény tény. Tegyük mindenre/mindenbe: húsételek, tészták és zöldségek is szívesen fogadják.
NosaltySajttal minden finomabb, ez tény, nem vitás. Mégpedig olyannyira, hogy az előételtől kezdve a levesen át a sós falatokig mindenre szórhatjuk, kenhetjük, halmozhatjuk az olvadós jóságot.
NosaltyA fantasztikus mozzarellát nem véletlenül tesszük szendvicsekbe, salátákba és pizzára, nem véletlenül rántjuk ki vagy keverjük a tésztánkhoz: egyszerűen utánozhatatlan, ténylegesen a sajtok koronázatlan királya.
NosaltyA sajtos húsok csodás megoldást nyújtanak, ha ma nem vagy annyira kreatív, de biztosra mennél: ki ne szeretné a sajtot? Finoman ropogósra sül a húsok tetején vagy bundájában, vagy szaftossá teszi a húst szósz formájában.
NosaltyKápráztasd el a családot egy fetasajtos ebéddel vagy vacsorával. Egyszerű hozzávaló, egyszerű ételek, mégis éttermi élményben lesz részetek.
NosaltyHa sajtimádók vagytok, és a húsos fogásokat sem vetitek meg, akkor válasszatok ebből a listából, sajtos finomságokat mutatunk!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...