római tál

3 recepttel bizonyítjuk, hogy a római tál abszolút nem a...

A legtöbb magyar háztartás tárolja, mégis nagyon kevés használja: mi az? A találós kérdésre egy olyan illusztris edény a válasz, ami anno hasonlóan forradalmi ötletnek számított, mint manapság a forrólevegős sütő, idővel mégis annyit veszített népszerűségéből, hogy már csak a port gyűjti a kamra leghátsó polcán. Római tál, mi lett veled?

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...