retró éttermi fogások

6 retró étel, ami újra divat a magyar éttermekben

Sokan észrevehették már, hogy a régen csak a családi traktákon vagy menzákon, kifőzdékben kóstolt retró kedvencek megjelentek a menő éttermek kínálatában is. De miért is választanánk egy megkopott hírű retró ételt egy stílusos bisztróban vagy drága étteremben? Meg fogunk lepődni, milyen az, ha egy igazi profi készíti el őket.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...