Mit főzzek ma? Földimogyoró-krémleves, rántott padlizsán és almás rétes vár
A mai menü húsmentesen készül, de ettől függetlenül nem maradunk majd éhesek utána.
NosaltyA mai menü húsmentesen készül, de ettől függetlenül nem maradunk majd éhesek utána.
NosaltyVadat és halat, s mi jó falat, szem-szájnak ingere: sokfélét készíthetünk az ünnepi menü főételeként, de manapság már a vegán családtagokra is kell gondolni, velük együtt szép és színes a világ, nekik készülhet ez a remek rántott padlizsán!
GrétiEbben a nagy melegben egy kis zöldség jobban esik, mint a húsételek. Ha pedig rántott vagy újragondolt verzióban készítjük el ezeket a finomságokat, igazán laktató főétel készülhet belőlük. Jöjjenek a rántott zöldségek!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
Te is teljesen rákattantál a dubai csokira és szívesen elkészítenéd otthon? Az egyik hazai áruházlánc máris lecsapott a lehetőségre, hogy náluk szerezd be a hozzávalókat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...