9 egytálétel, aminek nemcsak a gyomrod, a szemed is örül...
Franciás csirke, rakottas cukkini, görög muszaka, mexikói csilis bab, erdei rizottó? Fú, nehéz lesz dönteni, melyik egytálétel repüljön a szánkba...
NosaltyFranciás csirke, rakottas cukkini, görög muszaka, mexikói csilis bab, erdei rizottó? Fú, nehéz lesz dönteni, melyik egytálétel repüljön a szánkba...
NosaltyZord időben különböző módokon védekezhetünk a hideg ellen: fűtéssel, meleg teával, sállal, kabáttal. Vagy melegen tarthatjuk a testünk-lelkünk tartalmas, kiadós ételekkel is.
NosaltyOlyan laktatóak ezek a fogások, hogy jó pár napig nem kell majd az új recepten gondolkozni: a tudat, hogy a hűtőben vár ránk egy újabb szaftos adag, kellemesen megnyugtató lesz.
NosaltyA rakott ételek mindenki szívét képesek elrabolni, főleg akkor, ha jó alaposan meg vannak szórva sajttal. A most következő receptek mind ilyenek, lehet közülük válogatni.
NosaltyRakni nagyon sok mindent lehet: zöldségeket, húst, krumplit és még sorolhatnánk. Ezeknek sokszor azonban egy kulcsa van: a hús. Ettől lesz ugyanis jó szaftos az étel, használjuk tehát bő kézzel. Az alábbi receptek közül többet is ér választani.
NosaltyAz év bármelyik napján szívesen készítünk ízekben bőséges, szaftos egytálételeket. Most nagyon különböző fogásokat mutatunk nektek.
NosaltyGyors és finom recepteket hoztunk nektek, melyeket egy pillanat alatt össze lehet állítani, a sütő pedig elintézi a többit.
NosaltyA karfiolt télen-nyáron imádatunk övezi, sokrétűen elkészíthető, és egyszerűen süthetünk laktató fogásokat belőle. Most a legtökéletesebb rakott verziókat hoztuk el nektek.
NosaltyRakott cukkini, rakott brokkoli és rakott karfiol...már a felsorolástól összefut a nyál a szánkban, nem igaz? Paradicsomos, nagyon sajtos, extrán húsos, de mindenképpen zöldséges receptekkel jövünk!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...