7 rakott krumpli, ami nem olyan, mint amit megszoktál
Rakott krumplikat ide! De most kivételesen nem a sima, hanem a fordított érdekel minket, azaz minden olyan receptúra, amibe kis csavar került!
NosaltyRakott krumplikat ide! De most kivételesen nem a sima, hanem a fordított érdekel minket, azaz minden olyan receptúra, amibe kis csavar került!
NosaltyLegyen az csirke, csülök, karaj, zöldségek, esetleg a megunhatatlan burgonya, a tepsiben sült ételek szuper praktikusak. Variálj ezen receptek alapján!
NosaltyHúsvéti-tavaszi rakott krumpli? Igen, úgy döntöttünk, meglepjük magunkat és a hasunkat egy szezonális, harsogóan friss, ízbomba variációval ebből a magyaros kedvencből, és főtt burgonyakarikáinkat medvehagymával, juhtúróval és sonkával rétegeztük.
Hering AndrásVan itt kérem szépen rakott burgonya, osztrák galuska, pásztorpite, krumpligratin, palacsintatésztás zöldség, és mindben egy a közös: tele vannak sajttal!
NosaltyEgyik sem klasszikus recept, mégis pont annyira különlegesek, hogy mindenkinek ízleni fognak!
NosaltyMár a burgonya ára sem a régi, de azért még mindig nem kell annyira mélyen a zsebünkbe nyúlni, hogy egy bőséges egytálételt készítsünk belőle. Válogassatok kedvetekre ellenállhatatlan krumplis receptjeink közül!
NosaltyPaprikás krumpli vagy krumplilángos, netán egy jó nudli? Alapjuk a burgonya, amiért rajongunk, és kevés plusz hozzávalóval is mennyeit készíthetünk, pénztárcabarát módon.
NosaltyMeg tudunk bolondulni a rakott krumpliért...ti hogy vagytok vele? Lessétek meg, melyik passzol a horoszkópotokhoz, aztán irány a konyha és a sütő!
NosaltyA rakott krumpli egyike azon hagyományos ételeknek, melyeket gyerekkorunktól idős korunkig imádunk, ez azonban nem jelenti, hogy ne variálhatnánk rajta néhanapján, vagy próbálhatnánk ki más nemzetek receptjeit. Neked melyik változatot szánják a csillagok?
NosaltyA rakott ételek mindenki szívét képesek elrabolni, főleg akkor, ha jó alaposan meg vannak szórva sajttal. A most következő receptek mind ilyenek, lehet közülük válogatni.
NosaltyRakni nagyon sok mindent lehet: zöldségeket, húst, krumplit és még sorolhatnánk. Ezeknek sokszor azonban egy kulcsa van: a hús. Ettől lesz ugyanis jó szaftos az étel, használjuk tehát bő kézzel. Az alábbi receptek közül többet is ér választani.
NosaltyBurgonya vagy krumpli, egy a lényeg, legyen belőle jó sok, lehetőleg menjen mellé kolbász vagy szalonna is, legyen ducira megrakva, és kerüljön a tetejére temérdek tejföl!
NosaltyAmíg a forró nyár (vagy csak az enyhe tavasz) várat magára, mi ezekkel a finom, szaftos rakott krumplikkal koronázzuk meg a hetet! Nehéz a döntés, melyiket válasszuk!
NosaltyKlasszikus családi fogások újratöltve – ezek a szaftos, mutatós és ellenállhatatlanul finom rakott krumplis fogások a te szívedet is elrabolják, csak adni kell nekik egy-egy esélyt.
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...