ragacsos rizs

Vesd be ezt a trükköt, és nem lesz többé ragacsos...

A rizs a krumpli után talán a legkedveltebb köret, amit szinte bárhogyan feldobhatunk, így mindig változatosan kerül a tányérra. Van azonban egy hátulütője, ami némi bosszúságot okozhat a megfőzése után…ha összeáll egy ragacsos masszává. Eláruljuk nektek, lépésről lépésre, hogyan tudjátok kiküszöbölni a keményítő okozta ragacsos rizs kifőzését.

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...