Így készül (szerintünk) a tökéletes pontypatkó karácsonyra
A pontypatkó a karácsonyi asztal egyik elengedhetetlen tartozéka, mely igazi éke lehet az ünnepi menünek. Nézzük, szerintünk, hogyan lesz a legfinomabb!
NosaltyA pontypatkó a karácsonyi asztal egyik elengedhetetlen tartozéka, mely igazi éke lehet az ünnepi menünek. Nézzük, szerintünk, hogyan lesz a legfinomabb!
NosaltyAz ünnepek és a tél folyamán sokan készítenek ízletes hideg kocsonyát, melynek rendszerint sertéshús az alapja. Népszerű fogás, ugyanakkor sokakban merülhet fel a kérdés, miért csak disznóhúsból eszünk kocsonyát? Nos, szokások ide vagy oda, idén karácsonykor érdemes kicsit csavarni a recepten, és sertés helyett a karácsonyi halászlé fő alapanyagát belefőzni a hidegen fogyasztható, remegős ételbe!
Hering AndrásA rácponty és a pontypatkó is egyszerű, könnyen elkészíthető fogások, de a ponty szálkáit nehéz kikerülni, ha nincs megfelelően előkészítve. Profi séf tanácsai következnek, hogy ez ne legyen többé akadály.
Nábelek ZsófiNem nagyon lehet unatkozni, mióta a MOHU palackvisszaváltó rendszere üzemel hazánkban. Most úgy tűnik, újabb szigorítást vezethetnek be.
NosaltySzükségünk van olyan alapanyagokra, amelyek természetesen is feltöltik vitaminraktárainkat. Erre kiváló megoldás például a citrusok fogyasztása. Ezúttal a salátátokba csempészünk némi narancsot!
NosaltyMost sok helyen olcsóbb az áfonya, csapj le rá, és tedd tortába: ha közeleg egy családi szülinap, ha nem, mindenképp sikere lesz, és imádni fogja, aki kóstolja!
NosaltyMa egy meleg, ázsiai stílusú csirkelevessel indíthatjuk a napot, majd egy köret következik, ami főételként is megállja a helyét, sütőtökből, továbbá egy sós, káposztás csiga is várat magára.
Ma olyan csirkemellrecepteket vonultatunk fel nektek, melyek kivétel nélkül mind puha bundát kaptak.
Új kutatások szerint a rendszeres kávéfogyasztás hatással van a koleszterinszintre is. A kávé típusa, mennyisége és még a fogyasztó neme is befolyásolja, hogyan hat koleszterinünkre a kávé.