Kiderült, melyik halfajta a legnépszerűbb itthon
A hazai halfogyasztás 35-40 százaléka a karácsonyt megelőző időszakra esik. De vajon melyik a legnépszerűbb halfajta a magyarok körében? Most kiderül!
NosaltyA hazai halfogyasztás 35-40 százaléka a karácsonyt megelőző időszakra esik. De vajon melyik a legnépszerűbb halfajta a magyarok körében? Most kiderül!
NosaltyA pontypatkó a karácsonyi asztal egyik elengedhetetlen tartozéka, mely igazi éke lehet az ünnepi menünek. Nézzük, szerintünk, hogyan lesz a legfinomabb!
NosaltyNem telhet el karácsony az aranybarnára és ropogósra sütött halak nélkül. A roppanós panír és az omlós filé egy olyan kombináció, amire csak kevesen tudnak nemet mondani.
NosaltyAz ünnepek és a tél folyamán sokan készítenek ízletes hideg kocsonyát, melynek rendszerint sertéshús az alapja. Népszerű fogás, ugyanakkor sokakban merülhet fel a kérdés, miért csak disznóhúsból eszünk kocsonyát? Nos, szokások ide vagy oda, idén karácsonykor érdemes kicsit csavarni a recepten, és sertés helyett a karácsonyi halászlé fő alapanyagát belefőzni a hidegen fogyasztható, remegős ételbe!
Hering AndrásEgyre közelebb a karácsony, így mi is ünnepi témákkal foglalkozunk: elárultuk, hogyan lesz tökéletes a göngyölt húsod, elkészítettük a legimpozánsabb süteményt, a mákosguba-tortát, és kiderítettük, mi a szálkamentes ponty titka.
NosaltyA rácponty és a pontypatkó is egyszerű, könnyen elkészíthető fogások, de a ponty szálkáit nehéz kikerülni, ha nincs megfelelően előkészítve. Profi séf tanácsai következnek, hogy ez ne legyen többé akadály.
Nábelek ZsófiA magyarok éves halfogyasztása messze elmarad az európai átlagtól, de az ünnepek alatt sokunk asztalára kerül halászlé, rántott hal, rácponty - de hogy válasszuk ki hozzá a megfelelő alapanyagot?
Nábelek ZsófiEgy elengedhetetlen hozzávalótól lesz drágább idén a karácsonyi halászlé.
NosaltyBár az Agrárminisztérium szerint a járvány befolyással lehet az idei halárakra, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet illetve az egyik nagy halgazdaság szerint nem kell radikális áremelkedésre számítani.
NosaltyA mai menüsor sem hagy cserben titeket: palóclevest követ borsos tokány, amit szilvás-pudingos ökörszemmel fojtunk le.
NosaltyA Decathlon Magyarország négy különböző protein szeletet hívott vissza, mert termékeik fel nem tüntetett glutént tartalmaznak.
NosaltyAmi a magyar gyomor kedvencei közé tartozik, azt nem biztos, hogy egy külföldi is ugyanúgy tudja kanalazni. A TasteAtlas listába szedte, mely magyar ételektől undorodnak a külföldiek.
NosaltyHa egy mód van rá, ne lépcsőházban tárold a muskátlit, a felesleges kisszekrényt vagy az egyéb, oda nem való tárgyakat, mert komoly, akár egy millió forintos tűzvédelmi bírság járhat érte!
Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, krémesek, linzerek és répatorták, egyesüljetek!
Ami a magyar gyomor kedvencei közé tartozik, azt nem biztos, hogy egy külföldi is ugyanúgy tudja kanalazni. A TasteAtlas listába szedte, mely magyar ételektől undorodnak a külföldiek.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!