Így főzz a polentából pizzát, gombócot, vagy amit csak akarsz
A puliszka/polenta általában köretként vagy juhtúróval rétegezve kerül a tányérokra, pedig rengeteg minden másra is képes. Nézzük most, mi készülhet belőle!
Lakos BenedekA puliszka/polenta általában köretként vagy juhtúróval rétegezve kerül a tányérokra, pedig rengeteg minden másra is képes. Nézzük most, mi készülhet belőle!
Lakos BenedekGombás polentatorta – egy gazdag fogás, amely kiválóan alkalmas különleges alkalmak menüsorának megnyitására, vagy egy kényeztető vacsorának. Az egytálétel mellé kínálhatunk zöld- vagy kevert salátát.
GrétiPárolt lilakáposzta vörösborosan vagy almásan, tört vagy krémes burgonya, különleges polenta, sörös savanyú káposzta, van itt minden, ami pompás lesz a libasült mellé.
NosaltyA kukoricadara talán nem a leggyakoribb alapanyag a konyhában, pedig rengeteg potenciál van benne. Nézzük most a legjobb, legizgalmasabb és legkreatívabb felhasználási módjait.
Lakos BenedekCsicsókatallér? Koreai coleslaw? Kölessaláta? Karfiolrizs? Finn céklasaláta? Ezeket a köreteket mindennel meg lehet vádolni, kivéve azzal, hogy hagyományosak!
NosaltyHa bajban vagy, mit tálalj a karácsonyi pulyka, göngyölt hús vagy rántott hal mellé, akkor most böngészd végig ezt a 19 kedvencet, mert a mi győztesünk tutira innen kerül ki!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...