Így főzz a polentából pizzát, gombócot, vagy amit csak akarsz
A puliszka/polenta általában köretként vagy juhtúróval rétegezve kerül a tányérokra, pedig rengeteg minden másra is képes. Nézzük most, mi készülhet belőle!
Lakos BenedekA puliszka/polenta általában köretként vagy juhtúróval rétegezve kerül a tányérokra, pedig rengeteg minden másra is képes. Nézzük most, mi készülhet belőle!
Lakos BenedekGombás polentatorta – egy gazdag fogás, amely kiválóan alkalmas különleges alkalmak menüsorának megnyitására, vagy egy kényeztető vacsorának. Az egytálétel mellé kínálhatunk zöld- vagy kevert salátát.
GrétiPárolt lilakáposzta vörösborosan vagy almásan, tört vagy krémes burgonya, különleges polenta, sörös savanyú káposzta, van itt minden, ami pompás lesz a libasült mellé.
NosaltyA kukoricadara talán nem a leggyakoribb alapanyag a konyhában, pedig rengeteg potenciál van benne. Nézzük most a legjobb, legizgalmasabb és legkreatívabb felhasználási módjait.
Lakos BenedekCsicsókatallér? Koreai coleslaw? Kölessaláta? Karfiolrizs? Finn céklasaláta? Ezeket a köreteket mindennel meg lehet vádolni, kivéve azzal, hogy hagyományosak!
NosaltyHa bajban vagy, mit tálalj a karácsonyi pulyka, göngyölt hús vagy rántott hal mellé, akkor most böngészd végig ezt a 19 kedvencet, mert a mi győztesünk tutira innen kerül ki!
NosaltyMindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!
NosaltySzinte lehetetlen kiküszöbölni, hogy a húsvéti dínom-dánom után ne legyen maradék, amivel nem tudunk mit kezdeni. E heti fogásaink segítő fakanalat nyújtanak, hogy minden, ami húsvéti alapanyag, méltó módon születhessen újjá!
NosaltyMájus 8-a a Magyar Fagylalt Napja, amit méltó módon kell ünnepelni, éppen ezért több száz cukrászda adja féláron fagyiját országszerte.
NosaltyA sétálás az egyik legjobb mozgásforma, ha fogyni szeretnénk. Na de mennyi az annyi?
Húsvéthétfőre sonkatekercses előétel, újragondolt koronázási saláta és sütés nélküli citromtorta dukál.
Mai Napi Tippünk elárulja, mi az, amit szinte mind elrontunk, amikor brokkolival sütünk-főzünk.
Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...
Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...
Kaszinótojást nem szoktam gyakran készíteni, de a húsvéti ünnepi asztalról nem hiányozhat.
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!