7 pompás pohárkrém, amit ősszel is szeretünk kanalazni
Pohárkrémekkel készültünk ma, ha valami édesre és selymesre vágynátok. Lágyak, krémesek, stílusosak.
NosaltyPohárkrémekkel készültünk ma, ha valami édesre és selymesre vágynátok. Lágyak, krémesek, stílusosak.
NosaltyA nyár slágerédessége a pohárkrém, és nem véletlenül: rengeteg finom gyümölcsöt tehetünk bele, a lágy, gazdag krém pedig olyan egyszerű alapanyagokból is készülhet, mint a tejföl. Csináljunk az alábbiak egyikéből egy nagy tálcával.
NosaltyGyors édességre vágysz? Ha van otthon egy kis mascarpone, máris számtalan lehetőséged nyílik arra, hogy édes és könnyed pohárkrémet készíts.
NosaltyA csütörtöki menü egy kiadós krémleves, hiszen egy csodás és laktató hüvelyesből készül, a főétel könnyed és spárgás, a desszert pedig krémes és egyszerű.
NosaltyEgy habkönnyű pohárkrém igazán remekül illik a karácsony utolsó napjára. Finom, gyorsan megvan, és kalóriaszegény, mert cukormentes!
NosaltyHa karácsonykor nem feltétlen szeretnél sütögetni vagy tésztát gyúrni, rittyents egy édes pohárkrémet, amit a hűtőből csak előkapsz, ha megkívánjátok!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...