9 ropogósra rántott hússzelet, amit szeretnénk bekebelezni
Nincs is jobb egy aranyló paníros húsnál, ami mellett a kedvenc köretünk pihen, és az egész tányérnyi csoda csak arra vár, hogy (kulturáltan) nekiessünk. Nem igaz?
NosaltyNincs is jobb egy aranyló paníros húsnál, ami mellett a kedvenc köretünk pihen, és az egész tányérnyi csoda csak arra vár, hogy (kulturáltan) nekiessünk. Nem igaz?
NosaltyA panírozás egy viszonylag gyakori konyhai folyamat, amihez rendszeresen fordulunk, ha egy ételt ropogós, aranybarna bundába szeretnénk bújtatni. De mire érdemes figyelni, hogy mégis bunda legyen az a bunda? A mai Napi Tipp elárulja.
Lakos BenedekA zabpehely sokak fejében úgy él, mint unalmasan egészséges alapanyag, amiből csak kása és keksz készülhet. Pedig ez abszolút nem így van, az apró szemek rengeteg más dologra is képesek: lássuk, mire!
Lakos BenedekA rántott húsban tulajdonképpen csak két fontos dolog van: a ropogós, aranybarna bunda és az omlós, szaftos hús. Persze ezen túl megannyi különleges és kevésbé különleges verziót kitaláltunk, hogy ne kelljen mindig ugyanazt a receptet használni. Itt vannak a kedvenc rántott husik!
NosaltySajnos lehet hebegni meg habogni, jönni a salátákkal és a roston húsokkal, grillezett zöldségekkel, ha a szívünkre tesszük a kezünket, mindig a rántott és panírozott étkek állnak majd a dobogó első fokán.
NosaltyEgyre több receptben találkozunk idehaza is a rejtélyes pankomorzsával. Most utánajárunk, mi fán terem ez a "spéci" zsemlemorzsa.
Hajdú_AnnaPárizsibundás, tempura, kukoricapelyhes, diós, sajtos, currys, cukkinis? Melyik bunda tetszik? Isteni sült finomságokat hoztunk, amelyek nem hagyományos bundával készültek. (x)
HirdetésIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Átnyálaztuk a legnagyobb szupermarketek akciós újságjait, hogy ezzel ne kelljen már időt vesztegetned karácsony előtt.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...