9 ropogósra rántott hússzelet, amit szeretnénk bekebelezni
Nincs is jobb egy aranyló paníros húsnál, ami mellett a kedvenc köretünk pihen, és az egész tányérnyi csoda csak arra vár, hogy (kulturáltan) nekiessünk. Nem igaz?
NosaltyNincs is jobb egy aranyló paníros húsnál, ami mellett a kedvenc köretünk pihen, és az egész tányérnyi csoda csak arra vár, hogy (kulturáltan) nekiessünk. Nem igaz?
NosaltyA panírozás egy viszonylag gyakori konyhai folyamat, amihez rendszeresen fordulunk, ha egy ételt ropogós, aranybarna bundába szeretnénk bújtatni. De mire érdemes figyelni, hogy mégis bunda legyen az a bunda? A mai Napi Tipp elárulja.
Lakos BenedekA zabpehely sokak fejében úgy él, mint unalmasan egészséges alapanyag, amiből csak kása és keksz készülhet. Pedig ez abszolút nem így van, az apró szemek rengeteg más dologra is képesek: lássuk, mire!
Lakos BenedekA rántott húsban tulajdonképpen csak két fontos dolog van: a ropogós, aranybarna bunda és az omlós, szaftos hús. Persze ezen túl megannyi különleges és kevésbé különleges verziót kitaláltunk, hogy ne kelljen mindig ugyanazt a receptet használni. Itt vannak a kedvenc rántott husik!
NosaltySajnos lehet hebegni meg habogni, jönni a salátákkal és a roston húsokkal, grillezett zöldségekkel, ha a szívünkre tesszük a kezünket, mindig a rántott és panírozott étkek állnak majd a dobogó első fokán.
NosaltyEgyre több receptben találkozunk idehaza is a rejtélyes pankomorzsával. Most utánajárunk, mi fán terem ez a "spéci" zsemlemorzsa.
Hajdú_AnnaPárizsibundás, tempura, kukoricapelyhes, diós, sajtos, currys, cukkinis? Melyik bunda tetszik? Isteni sült finomságokat hoztunk, amelyek nem hagyományos bundával készültek. (x)
HirdetésKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...