11 húsos palacsinta, mely ebédre is tökéletes
Ezúttal ne édesen készítsd el a palacsintát! Ha szeretnél ebédre valamilyen különleges fogást felszolgálni, akkor tálalj egy menő húsos palacsintát!
NosaltyEzúttal ne édesen készítsd el a palacsintát! Ha szeretnél ebédre valamilyen különleges fogást felszolgálni, akkor tálalj egy menő húsos palacsintát!
NosaltyNemcsak a színével, de az ízével is hódít a radicchio, az endíviák családjának egyik legenyhébben kesernyés tagja. Most sütve is bemutatkozik!
GrétiA mai menü egy gazdag levessel indul, majd jöhet egy ínycsiklandozó saláta, a végére pedig egy klasszikus magyar desszert, melyet kicsik és nagyok egyaránt szeretnek.
NosaltyNe is keress tovább, ha palacsintareceptre ácsingózol, mert a csillagok most elmondják, melyik a te horoszkópod párja!
NosaltyKészüljön palacsinta ebédre, de kivételesen menjünk rá a mennyiség helyett a minőségre: vagyis készítsünk különleges töltelékeket, magas-réteges tornyokat, hajtogatott csodákat.
NosaltyHa már unod a sima, lekvárral megkent palacsintákat, jöjjenek most azok, amelyek egy kicsit extrábbak, így akinek már a fülén jön ki, az is szívesen fogyasztja.
NosaltyTaláltunk tisztességesen megkent lekváros palacsintát 250 forintért is egy népszerű nyaralóhelyen, míg a fővárosban ugyanazt több mint 3,5-ször annyiért rendelhetjük házhoz – és ebben az árban a házhoz szállítási díj nincsen benne. Lássuk, hol mennyiért palacsintázhatunk egy jót.
NosaltySzívesen bevállalnál egy kicsivel izgalmasabb ízesítésű palacsintát, mint a kakaós? Akkor kapaszkodj meg, mert olyan ínyenc palacsintákat szedtünk neked össze, amik minden harapásnál megmosolyogtatnak majd.
NosaltyRövidre fogjuk a mai főzőcskézés idejét: nem is baj, legalább hamarabb jutunk majd táplálékhoz. Pulykamájas zöldségleves, virslis tokány és kapros palacsinta kerül az asztalra.
NosaltyHa új ízekre vágysz, akkor imádni fogod a mai menüt! Lesz itt klasszikus zöldbableves, különleges szlovén babos krumpliragu savanyú káposztával és csábító csúsztatott palacsinta.
NosaltyPersze odavagyunk a sima, natúr tésztájú palacsintákért is, de mennyivel odább vagyunk azokért, amelyek némi izgalmat tartogatnak számunkra. Gyümölcs? Csoki? Dió? Bármi lehetséges...
NosaltyNapi Tippünkben egy olyan megoldást hozunk, amivel akár mindennap palacsintát reggelizhetsz, és ez csak pár percbe kerül.
Szász NóriLátszólag a két kép teljesen ugyanaz, azonban 3 eltérés mégis van köztük, te megtalálod?
NosaltyA 2013-ban visszavonult, profi válogatott labdarúgó David Beckham nemrég bebizonyította, hogy nemcsak a pályán nyerő, de bizony a konyhában is.
NosaltyIgazi ínyencség ez a vega tatár, amit beilleszthetsz a karácsonyi menübe, ha húsmentes, felvágós előételt szeretnél tálalni.
GrétiA szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.
Kormos LiliMegettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Szász NóriA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...