Így készült nálunk a vinetta, az erdélyi padlizsánkrém
Padlizsánkrém Erdélyből, most egy kicsit másképpen...próbáld ki ezzel a csavarral, akár ezen a hétvégén!
GrétiPadlizsánkrém Erdélyből, most egy kicsit másképpen...próbáld ki ezzel a csavarral, akár ezen a hétvégén!
GrétiReggeli, tízórai, uzsi, vacsi? Mindegyikre pompás lesz az alábbi 9 kencerecept, zöldségeset és húsosat is mutatunk!
NosaltyGyorsak, mennyeien selymesek a szósztól, és percek alatt behabzsoljuk őket. Jöjjenek a fenséges tésztás receptek, amik biztosan feldobják a napodat!
NosaltyAz egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.
Lakos BenedekA padlizsánkrémnek még az is nehezen tud ellenállni, aki egyébként nem rajongója ennek a sokoldalú zöldségnek. Íme 7 változat, amivel feldobhatod a reggelit vagy az uzsonnát!
NosaltyA füstös, grillen vagy sütőben sült padlizsánok mennybemenetele, mikor krémnek készítjük el őket...variáld a receptet!
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...