pácolt

Szójaszószos tojásokkal egyszerűen lesz izgalmas a húsvétod

Ha szójaszószos tojást nem is, de sima főttet úgyis üzemi mennyiségben készítünk húsvétra, ezért megannyi lehetőségünk van mind klasszikus, mind újító receptekben felhasználni az ünnep kedvencét. Ez a szójaszószos tojás most az utóbbi kategóriába tartozik, és a nemzetközi hírneve csak az egyik ok arra, miért muszáj elkészíteni idén húsvétkor.

Hering András

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...