Mit főzzek ma? Kovászosuborka-krémleves, tejfölös-cukkinis csirkemell és oreo brownie a...
A mai menü tökéletes fogásokból áll, mely garantáltan nem hagy éhen.
NosaltyA mai menü tökéletes fogásokból áll, mely garantáltan nem hagy éhen.
NosaltyBár világszerte folynak az otthoni kísérletek, egy amerikai egyetemen tudományos keretek között igyekeztek megfejteni, hogy mi az Oreo evésének helyes módja.
Szász NóriA TikTok új trendje nem más, mint a palacsintatésztába forgatott, bundázott Oreo-keksz. Elvileg elképesztően finom, nézzük, hogyan készül.
NosaltyOké, elhisszük, hogy köztünk él az a generáció, amelyik él-hal a Pokémonért, de azért abban erősen kételkedünk, hogy bárkinek is lenne 100 ezer dollárja egy csomag kekszért, amelynek darabjaira kedvence arcát nyomtatták. Vagy mégis?
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...