Ördög Nóra elárulta, milyen étrendnek köszönheti csodás alakját
Ördög Nóra csodás idomaiért még koplalni is képes.
NosaltyÖrdög Nóra csodás idomaiért még koplalni is képes.
NosaltyA házaspárnak nehéz döntést kellett meghoznia: el kell engedniük egyik kisboltjukat.
NosaltyA műsorvezető csodás átalakuláson ment keresztül, amit Majka egyszerűen nem tudott szó nélkül hagyni, bár nem a jó értelemben.
NosaltyIdén Mici és Vince is besegít a nagy hajtásba.
NosaltyA műsorvezető éppen az Ázsia Expressz forgatására tartott, amikor lőtt magáról egy sminktelen szelfit.
NosaltyA műsorvezető sokáig maga főzte a karácsonyi vacsorát, azonban férje, Nánási Pál megtiltotta neki.
NosaltyHiába költöznek el hamarosan, továbbra is durva kommenteket és beszólásokat kapnak Ördög Nóráék balatoni kisboltjuk miatt.
Liptai LillaA sztárpárnak igencsak meggyűlt a baja a környékbeliekkel. A lakók, úgy tűnik, most elérték a céljukat.
NosaltyA mai nap kevés lesz az időnk főzőcskére, mert próbálunk mindent IS menedzselni az ünnepekre, szóval gyors leves és főétel készül. A süti pedig karácsonyi, természetesen.
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...