onyx

Hamarosan új, izgalmas enteriőrrel nyit meg az Onyx étterem

Már csak pár hónap, és véget ér az ONYX Metamorfózisa, és az Onyx Műhely mellett, a korábbi étterem helyén az ONYX is megnyitja kapuit. Ha kíváncsi vagy, hogy miként zajlott pontosan az ONYX METAMORFÓZIS (2020-2024), illetve szeretnéd megtudni, milyen új enteriőrrel rendelkezik majd az étterem, akkor az alábbi cikkben minden kérdésedre választ kapsz.

Nosalty

Zaccon növesztett gombát hoz zacctányéron az Onyx az idei Gourmet...

Az idei Gourmet Fesztivál témája az örökség, amit nagyon sok érdekes oldalról meg lehet fogni. Az Onyx Alkotói Közösség kreatív terében, a Műhelyben pedig nem mindennapi fogást találtak ezen a tematikán. A Gerbeaud híres kávéjának teljes életciklusa megjelenik az általuk megálmodott menüben: pecsenyelé, likőr és fagylalt készült belőle, majd a zaccon gomba nőtt, sőt, a tálalóedények is zaccból vannak. A különleges menü kint lesz a Gourmet Fesztiválon, érdemes megkóstolni!

Nosalty

Ezt a 11 standot próbáld ki szerintünk a Gourmet Fesztiválon

Jövő hét végén, azaz május 27-29. között két év kihagyás után újra vár a Millenárison az év legnagyobb gasztronómiai fesztiválja. Az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál témája az 'örökség', a háromnapos programsorozaton pedig Magyarország legjobb éttermei és vendéglátóhelyei mutatják meg egy-egy különleges fogásukat. Mi már most tudjuk, mely standokra fogunk mindenképpen ellátogatni, így íme egy kis segítség, ha még nem tudod, mit szeretnél kipróbálni a TOP éttermek útvesztőjében.

Nosalty

„Szeretek a negatív emlékekkel is foglalkozni, hogy miként utálunk meg...

Már formatervezőként is az érzelmeket kiváltó területek álltak közel hozzá, de végül a tárgyak helyett az ételek váltak az ő médiumává, amelyen keresztül eljuttatja üzenetét az emberekhez. És hogy mi Góg Angéla food designer üzenete? Hogy az ízemlékeket ápolni kell, és ha étkezésről van szó, az élményre kell törekedni. Doktori disszertációjának címe az 'Emlékek íze' volt, amihez emberek ételekkel kapcsolatos történeteit gyűjtötte, majd olyan izgalmas projektekben tárta a közönség elé, mint az 'Emlékek cukrászdája' és a 'Vasárnapi ebéd'. Mostantól pedig a megújult ONYX Alkotói Közösségének tagjaként kamatoztathatja a kutatásai során szerzett tapasztalatait. Október 8-án az ONYX-ban nyílik meg doktori munkáját bemutató 'Az emlék íze' című kiállítása, ennek apropóján kérdeztük őt.

Szász Nóri

Ezért veszíthette el két Michelin-csillagát az ONYX

Bár a múlt héten két Michelin-csillaggal is gazdagodott a magyar gasztronómia világa, a SALT és az Essência by Tiago & Éva sikere mellett egy kevésbé jó hír is érkezett, az ONYX ugyanis mindkét csillagát elvesztette. Niszkács Anna, az Onyx ügyvezető igazgatója az Indexnek mondta el, hogyan érintette az étterem csapatát a veszteség.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...