5+1 gyönyörűséges nyári süti videóval, egy kakukktojással
Málna, cseresznye, citrom, túró, eper, meggy...a nyáriasan édes, kellemesen fanyar édességek tárháza végtelen, válasszatok innen receptet és videót!
NosaltyMálna, cseresznye, citrom, túró, eper, meggy...a nyáriasan édes, kellemesen fanyar édességek tárháza végtelen, válasszatok innen receptet és videót!
NosaltyIsmét elérkezett a bogyós gyümölcsök csodálatos szezonja, közülük is elsőként a ribizli debütál június végnapjaiban. Süssük a piros, fanyar gyöngyszemeket kedvenc süteményeinkbe, amíg még tehetjük!
NosaltyCsupa olyan édességet találhatunk az alábbi listában, ami még boldogabbá tesz majd minket az amúgy is széles mosolyú nyárban. Napfényes ízek, puha piskóták, jöhettek!
NosaltyA bodzabogyó nem mindig kerül fel a nyári gyümölcsök radarjára, hajlamosak vagyunk csúnya mód megfeledkezni róla. Ezt orvosolandó, jöjjön most egy isteni süteményrecept, ami változtat majd ezen.
Lakos BenedekA nyári hónapok rengeteg lehetőséget adnak nekünk különböző gyümölcsös piték készítésére. Ne hagyjuk ezeket elszaladni, inkább ragadjuk meg őket és süssünk szederrel, áfonyával, barackkal, szilvával, ésígytovább, ésígytovább.
NosaltyA meggyes kevert a nyár egyik kedvenc süteménye, és ez nem is csoda: egyszerű, gyors és gyümölcsös, ráadásul alig akad, aki ne csábulna el, amikor meglátja az asztal közepén.
Lakos BenedekItt a nyár, a következő pár hétben pedig egyaránt válogathatunk a friss sárgabarackból és az őszibarackból is. Íme néhány sütemény, amit szerintünk mindenképpen érdemes elkészítened.
NosaltyA nyári meggyszezont nem hagyhatjuk úgy a hátunk mögött, hogy ne készítenénk egy ízletes meggyes piskótát. Könnyed és nagyon finom recepteket hoztunk nektek!
NosaltyA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...