novemberi receptek

30 étel, amit a zord novemberben kifogás nélkül készíts el

Beköszöntött az év utolsó előtti hónapja, a (papíron) zord, hideg, sötét és ködös november, amikor a kuckózási kedv a tetőfokára hág, előkerülnek a nagyi és anyu komfortos, házias, laktató ételei, és végre talán neki is állunk, hogy lefőzzük/süssük őket. Káposzta, sütőtök, szőlő, zeller, édesburgonya, gomba, liba, krumpli, lesz itt minden, amit novemberre csak el tudsz képzelni!

Nosalty

Miből főzzek? – Karakteres ízekkel, zamatokkal jön a november

Mindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...