Impozáns húskenyerek a nagyvilágból, a Stefánián túl
Van nekünk egy szeretett Stefánia vagdaltunk, amibe az esetek 90%-ban tojás kerül, de sok háztartásban kolbásszal töltik meg. A műfaj nem idegen, körülöttünk mindenhol szeretik.
Pákozdi NóraVan nekünk egy szeretett Stefánia vagdaltunk, amibe az esetek 90%-ban tojás kerül, de sok háztartásban kolbásszal töltik meg. A műfaj nem idegen, körülöttünk mindenhol szeretik.
Pákozdi NóraAz internetnek hála (bár ki tudja, mennyire vagyunk hálásak ennek a találmánynak) ma már bármilyen nemzetközi receptet elkészíthetünk. Persze gyakran ehhez egy külföldi webhelyet kell megnyitnunk, esetleg egy magyar oldalak által átvett verziót kell felkutatnunk – és mindkét esetben belefuthatunk a kevésbé ismert alapanyagok félrefordításába. Jöjjenek a leggyakoribb hibák!
Lakos BenedekNagyjából ugyanaz a tészta adja ezeknek a finomságoknak az alapját, mégis megannyi különböző néven nevezzük őket. Nudli, gnocchi, dödölle vagy angyalbögyölő: mindegy, csak készüljön el valamelyik!
NosaltyMennyei étkek, forró fehérbab-leves, nagyon jó ropogású karfiol, természetesen rántva, és egy kis répás, könnyed muffin desszertnek.
NosaltySzeretnél a kisiskolásodnak valami különlegeset reggelire? Akkor készíts neki egy isteni amerikai palacsintát, melyből, ha marad, még a suliba is vihet.
NosaltyA hetet egészen elérhető árú, különféle káposztás levesekkel illetve főételekkel töltjük, és mindegyik napot egy isteni almás desszerttel zárjuk.
Menzás ízeket idéző, de mindenképpen minőségi, házias, komfortos leves és főétel vár titeket egy szuperaranyos brownie-val!
Ha te is nagy gondot fordítasz kerted szépségére és fáid egészségére, akkor olvass tovább, és tudd meg, melyik az a 3 mediterrán növény, mely nálunk is megél, de nem ajánlott őszi metszése.