11 mustáros húsétel, ha valami tuti finomra vágysz
Mustárral megkenni a húst sütés előtt hagyományosan bevett művelet, ha valami biztosan ízes végeredményre vágyunk. Mutatunk pár receptet!
NosaltyMustárral megkenni a húst sütés előtt hagyományosan bevett művelet, ha valami biztosan ízes végeredményre vágyunk. Mutatunk pár receptet!
NosaltyAz ízfokozás terén rengeteg alapanyag áll rendelkezésünkre, azonban vannak olyan (stigmatizált) hozzávalók, amelyektől ódzkodunk. Pedig ezekben is rengeteg erő rejtőzik. Főztünk már valaha például ketchuppal?
Lakos BenedekA csirkecomb nem véletlenül az egyik legkedveltebb húsféle a magyar háztartásokban: nem kell vele sokat bajlódni, könnyen szaftosra és puhára süthető, ráadásul rengeteg különböző módon ízesíthetjük. Íme néhány egyszerű, de nagyszerű példa:
NosaltyKopogtat az ajtónkon a zimankó, készüljünk fel rá egészséges fogásokkal. Az alábbi vitaminsaláták például tele vannak ízes, színes és harsány alapanyagokkal, amelyek még a szervezettel is jót tesznek.
NosaltyMit kapunk, ha főtt burgonyát és lisztet összegyúrunk? Az egyszerű válasz e kérdésre természetesen a gnocchi lenne (vagy a nudli, de ebbe most ne menjünk bele), azonban ha bonyolítani szeretnénk kicsit a dolgokat, nézzük meg, hogy mégis milyen arányban kell ezeket az alapanyagokat vegyítenünk ahhoz, hogy a végeredmény tényleg a lehető legfinomabb legyen!
Lakos BenedekMa egy kókusztejtől lágy lencselevest készítsünk, ami után pont elegendő egy téli ízeket idéző diós céklasaláta, s így még a különleges gyömbérkenyér is elfér a gyomrunkban.
NosaltyA mai menü mottója legyen a kiadós fogások felhozatala, ugyanis a levestől kezdve a desszertig csupa tartalmas finomság vár.
Sokan nem lesznek boldogok, amikor átfutják a listát.
A konyha egyik legnehezebben takarítható területe, ahol rengeteg kosz gyülemlik fel. Otthon Tippünkben megmutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg tőle.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...