10 szaftos és omlós mustáros hús, amiért odavagyunk
Hihetetlenül szaftosak és csábítóan omlósak, azok a húsok, amik felkerültek a listánkra! Próbáljátok ki mindegyiket!
NosaltyHihetetlenül szaftosak és csábítóan omlósak, azok a húsok, amik felkerültek a listánkra! Próbáljátok ki mindegyiket!
NosaltyAz ízfokozás terén rengeteg alapanyag áll rendelkezésünkre, azonban vannak olyan (stigmatizált) hozzávalók, amelyektől ódzkodunk. Pedig ezekben is rengeteg erő rejtőzik. Főztünk már valaha például ketchuppal?
Lakos BenedekAlmatorta, almafelfújt, almás blondie vagy almás tiramisu? Mindre tudunk receptet!
NosaltyMai menünket egy aranyló pulyhahúslevessel indítjuk, melyhez egy laktató köretet választottunk csupán főételnek, de ezzel a lekváros-kakaós sütikével tökéletesen elég lesz ez a trió ebédre vagy vacsorára.
NosaltyKészíts az ősz egyik főszereplőjével, batátával egytálételt, mert erre senki nem fogja húzni a száját!
NosaltyA kávézóban és cukrászdában rendelt kávé mellé szinte mindig érkezik egy kis pohár víz is. Sokan gondolják úgy, hogy mindez a kávé vízhajtó hatása miatt jár a rendelt ital mellé, ami a koffeines ital elfogyasztása után tesz jó szolgálatot. De valójában teljesen másról van szó.
A magyar konyha megannyi megosztó ételt magában foglal – ezek egyike pedig az illusztris sárgaborsó-főzelék. Szerencsére minden helyzet menthető: most olyan elkészítési furfangokat fogunk végigvenni, amelyek segítségével még a finnyások is megkedvelik majd a betonfőzit.
Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.