7 tárgy, amit sose tegyél a mosogató/mosdókagyló alá
Napi Tippünkben eláruljuk, mik azok a tárgyak, amiket sose tárolj a vizesblokkok alatt, se a konyhában, se a fürdőszobában!
Szász NóriNapi Tippünkben eláruljuk, mik azok a tárgyak, amiket sose tárolj a vizesblokkok alatt, se a konyhában, se a fürdőszobában!
Szász NóriA mosogató lefolyóján napi szinten rengeteg apró kosz, ételmaradék és egyéb szennyeződés utazik, és bizony nem mindig akarnak véglegesen távozni. A dugulás elhárításához szerencsére csak egy egyszerű dolog kell. Otthon Tippünkben felfedjük, mi is ez pontosan!
NosaltyMossuk vagy ne mossuk a csirkehúst? A lényeg, hogy ha mossuk is, legyünk nagyon elővigyázatosak.
Masszi- Rigó CsillaA konyha az egyik legveszélyesebb terep a kórokozók szempontjából, ami ellen az egyik legjobb védekezés a mosogatás. Van pár szempont azonban, amit érdemes szem előtt tartanod a maximális tisztaság érdekében.
Szász NóriMég hogy egy mosogatótál nem lehet trendi! Ha a következő konyhádba rozsdamentes acéltálca helyett valami mutatósabbat terveznél, jó helyen jársz! Mutatunk néhány szuper ötletet, ami téged is megihlethet!
Masszi- Rigó CsillaA Tudatos Vásárlók Egyesülete segít abban, hogy megtaláld a családod számára legmegfelelőbb mosogatógépet.
NosaltyMosogatás – egy olyan tevékenység, amit mindenki szívesen kihagyna, mégsem lehet elkerülni. Kézzel vagy géppel, de mindenki rendszeresen űzi, miközben sok téves információ kering róla. Itt az idő, hogy leszámoljunk néhánnyal!
Szász NóriA borosüvegek tárolására valószínűleg a legtöbben odafigyelnek, na de mi a helyzet a borospoharakkal? Hogy kell őket tárolni és tisztítani, hogy minél hosszabb ideig lehessen belőlük a fehér, rózsaszín vagy épp vörös nedűt szürcsölni? Szakértői tippek következnek.
Szász NóriLegyen tiszta és átlátható a mosogatód, hiszen ez nemcsak a lelkednek fog jót tenni, hanem az egész konyha összképén is nagyot dob. Próbáld ki!
NosaltyFőzés vagy takarítás során rengeteg olyan folyékony anyag keletkezik, amelytől munka után gyorsan szeretnénk megszabadulni. Öntsük a lefolyóba? Valószínűleg nem jó ötlet!
Masszi- Rigó CsillaA bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.
Hering AndrásLogikusnak tűnik, hogy amíg az ételünk szépen melegszik a mikrohullámú sütőben, addig mi elpakoljunk a szobában vagy leszaladjunk a szeméttel. De ahogy a gáztűzhelyen nem hagyunk ételt őrizetlenül – legalábbis csak kivételes esetekben –, úgy a mikrót sem jó ötlet működés közben magára hagyni.
Szabó AnnaLegyen szó húslevesről, fasírtról vagy pörköltről, a petrezselyem bármelyikben helyet kaphat, ahogy sok más magyaros fogásban is. Mégis aligha vagyunk tisztában azzal, hogy ezek a zöld levélkék valódi szuperélelmiszernek számítanak.
Szabó AnnaA karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Aktuális kedvenc köreteink szépek, minőségiek, klasszikusak és újhullámosak egyben. Karácsonyra (is) pazar mind!
Készüljön ma kiskonyhánkban gesztenyéből krémleves, ropogósra rántott lazac főételnek és egy flódnis pohárkrém, amihez bejglit használunk.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...