Moreno Contin

„Az emberek teljesen ki vannak éhezve arra, hogy odafigyeljenek rájuk”...

Végtelennek tűnő vonatozás után, és rekkenő hőség közepette érkeztem Révfülöpre, hogy megismerhessem Klárit és Morenot, a Semola Pastfood-ot megálmodó házaspárt. Amikor az első lelkes, „Ciao, ciao, grazie” megütötte a fülemet, már tudtam, hogy jó helyen járok, nem mintha a pályaudvartól el lehetne véteni a vasúti átkelő melletti bódéhoz vezető utat. Tüdős Klárival és Moreno Continnal, a Semola Pastfood alapítóival beszélgettem.

Kormos Lili

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...